Υπεύθυνο Παιχνίδι

 

bwin: Φανατικός Υποστηρικτής του Υπεύθυνου Παιχνιδιού

Συνέχισε κάτω

Συνέχισε κάτω

Scroll indicator

Υπεύθυνο Παιχνίδι στη bwin!

Με μια νέα στρατηγική επτά σημείων και τον παίκτη στο επίκεντρο, η bwin πρωτοπορεί ξανά, διατηρώντας τον ενθουσιασμό του παιχνιδιού και κάνοντας ό,τι περνά από το χέρι της για να διασφαλίσει ότι όλοι παίζουν έχοντας τον απόλυτο έλεγχο.

Παρέχοντας μια συναρπαστική και ασφαλη εμπειρία διασκέδασης

Εκατομμύρια παικτών σε όλο τον κόσμο επιλέγουν τη bwin για τη στοιχηματική τους διασκέδαση. Λατρεύουν το συναίσθημα και τον ενθουσιασμό της νίκης. Το στοίχημα είναι ένας διασκεδαστικός και κοινωνικός τρόπος για να περάσεις την ώρα σου. Γι’ αυτό συνεχίζει να είναι τόσο δημοφιλές. Ωστόσο, δυστυχώς, για ένα μικρό ποσοστό ανθρώπων, το παιχνίδι παύει να αποτελεί διασκέδαση και μπορεί να προκαλέσει προσωπικά, κοινωνικά, και οικονομικά ζητήματα. Ακόμα και προβλήματα υγείας.

Αποτελεί υποχρέωση μας να βοηθήσουμε τους παίκτες μας να στοιχηματίζουν με ασφάλεια και υπευθυνότητα, καθώς και να μειώσουν το ρίσκο βλάβης. Επίσης, οφείλουμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους που χρειάζονται θεραπεία, να τη βρουν. Γι’ αυτό το λόγο αναπτύξαμε μια νέα στρατηγική Υπεύθυνου Παιχνιδιού. Κατευθυντήρια αρχή μας είναι να είμαστε το πιο αξιόπιστο και πιο απολαυστικό στοιχηματικό brand στον κόσμο. Τοποθετούμε τους παίκτες στην καρδιά του παιχνιδιού, διαβεβαιώνοντας ότι προστατεύονται από τις βλάβες, χωρίς να χάνουν τον ενθουσιασμό.

Διαβάστε επίσης: Η bwin στηρίζει την προσπάθεια κατά της χειραγώγησης των αθλητικών αγώνων

Η Παγκόσμια στρατηγική της bwin βασίζεται σε επτά ενέργειες:
  1. Κατανόηση του προβλήματος και παροχή ενδεδειγμένων λύσεων – ανακοινώσαμε ένα πενταετές project, αξίας πολλών εκατομμυρίων, σε συνεργασία με το τμήμα εθισμού του “Cambridge Health Alliance”, πανεπιστημιακού νοσοκομείου του Harvard.
  2. Εκπαίδευση όλων των βασικών ενδιαφερόμενων – με συμμετοχή στα εθνικά εκπαιδευτικά προγράμματα με τους αρμόδιους φορείς, καθώς και στις καμπάνιες ευαισθητοποίησης εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.
  3. Προώθηση υπεύθυνων προσεγγίσεων – ηγετική θέση ανάμεσα στη βιομηχανία gaming για τη συμφωνία υπεύθυνων εκστρατειών μάρκετινγκ.
  4. Εμψύχωση των παικτών – δημιουργία αλγορίθμων για «δείκτες βλάβης» και επιπρόσθετων μηχανισμών ασφαλέστερου στοιχηματισμού, καθώς και εντοπισμός και πρόληψη των προβλημάτων που προκύπτουν.
  5. Χρηματοδότηση θεραπείας για εκείνους που βρίσκονται σε ανάγκη – δεκαπλασιασμός των δωρεών για την έρευνα, την εκπαίδευση και τη θεραπεία των προβλημάτων. Από το 0.1% των ακαθάριστων εσόδων, το ποσοστό φτάνει στο 1%.
  6. Προάσπιση του υπεύθυνου σχεδιασμού προϊόντος – ανάπτυξη περισσότερων ασφαλών αρχών σχεδιασμού των προϊόντων.
  7. Προώθηση αλλαγής νοοτροπίας εντός της εταιρείας – διαβεβαιώνουμε ότι η ασφαλέστερη στοιχηματική προσέγγιση ενισχύεται σε κάθε τομέα της bwin.
Camera icon

Δες 1 Φωτογραφία

 

Η bwin προσφέρει σε όλους τους παίκτες εργαλεία, όπως το όριο καταθέσεων, το όριο απωλειών, το όριο χρόνου σύνδεσης, καθώς και άλλες επιλογές, ώστε να είναι σε θέση να παίζουν υπεύθυνα. Κάθε παίκτης έχει τη δυνατότητα της αποχής, του προσωρινού ή του μόνιμου αυτοαποκλεισμού.

Παράλληλα, διασφαλίζει την προστασία των ατόμων κάτω των 21, με τη διεξαγωγή λεπτομερών ελέγχων ταυτοποίησης, ενώ διατηρεί τα υψηλότερα στάνταρ ασφάλειας για την προστασία των λογαριασμών των πελατών. Συγκεκριμένα, διαθέτει σύστημα ασφαλείας πέντε επιπέδων, πολλαπλά τείχη προστασίας και κρυπτογράφηση 256 bit-SSL.

Τέλος, τα συστήματα έγκαιρης προειδοποίησης με τη μορφή των ορίων σε ασυνήθιστα υψηλά πονταρίσματα και κέρδη εμποδίζουν την χειραγώγηση και οποιαδήποτε άλλη εγκληματική δραστηριότητα από πολύ νωρίς.

Διακρίσεις

Το 2020 σε αναγνώριση των πρωτοβουλιών για το Υπευθυνο Παιχνίδι η Entain (πρώην GVC Holdings) διακρύθηκε ως “Safer Gambling Operator of the Year’ στα EGR Operator Awards, καθώς επίσης και ως “Socially Responsible Sportsbook of the Year” στα SBC Awards.

Αυτοαξιολόγηση

Αν επιθυμείτε να εκτιμήσετε την παικτική σας συμπεριφορά, μπορείτε να πραγματοποιήσετε το σχετικό τεστ. Η αυτοαξιολόγηση είναι αυστηρώς ανώνυμη και τα αποτελέσματα θα είναι διαθέσιμα μόνο για εσάς.

 

Στη bwin, λοιπόν, η διασκέδαση βαδίζει πλάι-πλάι με την υπευθυνότητα. Και αυτό μας κάνει φανατικούς υποστηρικτές του υπευθύνου παιχνιδιού.

 

Διαβάστε επίσης: Απολογισμός Κοινωνικού Αποτυπώματος 2021

Ταξινόμηση άρθρων