Η bwin

Συνέχισε κάτω

Συνέχισε κάτω

Scroll indicator

Η bwin

bwin είναι ένα από τα μεγαλύτερα στοιχηματικά brand παγκοσμίως, δραστηριοποιείται σε πολλές ευρωπαϊκές αγορές και αποτελεί κορυφαίο διαδικτυακό προορισμό αθλητικής διασκέδασης. Το brand, το οποίο ανήκει στον όμιλο GVC Holdings PLC, στηρίζει τον αθλητισμό μέσω μεγάλων χορηγιών, αλλά και τους ανθρώπους και τις κοινωνίες που δραστηριοποιείται μέσω ενεργειών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, που στόχο έχουν τη βελτίωση της καθημερινότητάς τους.

bwin συμβάλλει έμπρακτα στον ελληνικό αθλητισμό στηρίζοντας αθλητικές ομάδες, ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αθλητικά events και αθλητές ατομικών αγωνισμάτων. Από το 2018, η bwin αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ΚΑΕ Ολυμπιακός και έναν από τους κύριους χορηγούς της κορυφαίας μπασκετικής διοργάνωσης της Ευρώπης, τη “Euroleague Basketball”. To χορηγικό πρόγραμμα bwinners: Στηρίζουμε τη Νέα Γενιά Ολυμπιονικών αποτελείται από ταλαντούχους αθλητές ατομικών αγωνισμάτων που προσπαθούν καθημερινά να πετύχουν τους στόχους τους, με κορυφαίο την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η συμβολή της bwin στη τοπική κοινωνία είναι ιδιαιτέρα σημαντική. Μέσω δεκάδων στοχευμένων δράσεων και πρωτοβουλιών κοινωνικής υπευθυνότητας εξασφαλίζει στην Κοινωνία ένα καλύτερο, πιο βιώσιμο μέλλον.

Ταξινόμηση άρθρων

Calendar icon 13/09/2019