Categories icon Κατηγορίες:

            Κοινωνικό Αποτύπωμα
          
Κοινωνικό Αποτύπωμα
            Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)
          
Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Calendar icon 06/05/2020

Η bwin στο πλευρό των παιδιών από το Make-A-Wish υιοθετώντας τις ευχές τους

στο πλαίσιο του e-Walk for Wishes

Συνέχισε κάτω

Συνέχισε κάτω

Scroll indicator

Η bwin, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών κοινωνικής ευθύνης που υλοποιεί, στηρίζει για ακόμη μία χρονιά τις ευχές των παιδιών από το Make-A-Wish (Κάνε-Μία-Ευχή) Ελλάδος.

Ειδικά φέτος, που οι συνθήκες είναι τόσο διαφορετικές, ο ετήσιος περίπατος – θεσμός για την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής «διέσχισε» για πρώτη φορά ηλεκτρονικά την Ελλάδα μέσω ενός online διαδραστικού χάρτη, βοηθώντας παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. Ξεκινώντας από την Καβάλα με προορισμό το Ηράκλειο Κρήτης, μέσω του e-Walk for Wishes θα συγκεντρωθούν χρήματα για την εκπλήρωση δεκάδων ευχών παιδιών, μεταξύ των οποίων και του 14χρονου Κωνσταντίνου και του 8χρονου Στέφανου. Οι δυο ευχές τους θα  πραγματοποιηθούν χάρη στη συνεισφορά της bwin.

Ο Κωνσταντίνος, ο οποίος πάσχει από μυϊκή δυστροφία Becker, εύχεται να συνοδεύσει την αποστολή της αγαπημένης του ποδοσφαιρικής ομάδας. Ο Στέφανος, που πάσχει από μυϊκή δυστροφία Duchenne, εύχεται να ταξιδέψει στη Disneyland στο Παρίσι. Όταν οι συνθήκες λόγω Covid-19 το επιτρέψουν, αμφότερες οι ευχές θα γίνουν πραγματικότητα!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η bwin ήταν η πρώτη εταιρεία η οποία αγκάλιασε τον φετινό διαφορετικό φιλανθρωπικό περίπατο, «e-Walk for Wishes», με σκοπό να πραγματοποιήσει τις ευχές των παιδιών !

Εκ μέρους του Οργανισμού, η Γενική Διευθύντρια Σάντρα Ζαφειρακοπούλου δήλωσε: «Η bwin έχει αποδείξει πως στα δύσκολα είναι εδώ. Πιστή στο έργο μας, έρχεται την κρίσιμη στιγμή να προσφέρει βοήθεια. Και αυτή τη φορά παραδειγματίζει με τη συμμετοχή της στον εικονικό περίπατο ως η πρώτη εταιρεία που υιοθετεί 2 ευχές και το αναλογούν κομμάτι τις διαδρομής. Περισσότερα από 200 παιδιά περιμένουν το όνειρό τους να γίνει πραγματικότητα. Οι πόροι για τις ευχές πρέπει να συλλεγούν τώρα γιατί μετά την «επιστροφή» στην κανονικότητα δεν θα υπάρχει χρόνος για επιπλέον αναμονή: θα πρέπει να εκπληρωθούν όλες οι ευχές. Η bwin μοιράζεται ακριβώς αυτή την αγωνία και την ευχαριστούμε και στο όνομά της όλους όσους είναι συνδεδεμένοι μαζί της

Από πλευράς της bwin Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας Ιωάννα Μπερίου τόνισε την αναγκαιότητα όλες οι εταιρείες να βρεθούν δίπλα στα παιδιά αυτά και το έργο του Οργανισμού αγκαλιάζοντας τις ευχές τους. Και συνέχισε: «Φέτος είναι η τρίτη χρονιά που στηρίζουμε το Make-A-Wish (Κάνε-Μία-Ευχή) Ελλάδος και όλοι μας είμαστε τόσο περήφανοι γι αυτό όσο ποτέ, εάν αναλογιστούμε τι συνθήκες βιώνουμε λόγω του Covid19.»

Camera icon

Δες 3 Φωτογραφίες

Ως ένα από τα μεγαλύτερα και πιο επιτυχημένα brand παροχής διαδικτυακού στοιχήματος και τυχερών παιγνίων στον κόσμο, η bwin συνεχίζει να υποστηρίζει έμπρακτα τους ανθρώπους και τις κοινωνίες που δραστηριοποιείται, επιστρέφοντας την εμπιστοσύνη που δέχεται.

Η bwin τα προηγούμενα έτη εκπλήρωσε πέντε (5) ευχές παιδιών από ολόκληρη την Ελλάδα, κάνοντας τα όνειρά τους πραγματικότητα. Ο Μάρκος (4 ετών), ο Νικόλαος (3 ετών), ο Παναγιώτης (11 ετών), ο Ιωάννης (11 ετών) και ο Γιώργος (12 ετών), είναι πλέον πιο χαρούμενοι και ατενίζουν το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Map icon

Δες τον χάρτη δράσεων bwincares