Κοινωνικό Αποτύπωμα

Μέσω στοχευμένων ενεργειών και πρωτοβουλιών, η bwin βελτιώνει την καθημερινότητα των κοινωνιών που δραστηριοποιείται δημιουργώντας ένα ακόμα πιο βιώσιμο μέλλον.

Οι δράσεις μας σε νούμερα, από το 2018:

52 δράσεις

108 πρωτοβουλίες

Έμπρακτης κοινωνικής προσφοράς

33 τοπικές κοινωνίες

64 τοπικές κοινωνίες

Αγκάλιασαν τις πρωτοβουλίες μας

Συνέχισε κάτω

Συνέχισε κάτω

Scroll indicator

Δίπλα στην Κοινωνία

Η συμβολή της bwin στη τοπική κοινωνία είναι ιδιαιτέρα σημαντική καθώς τους εξασφαλίζει ένα καλύτερο μέλλον! Mέσω του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης bwincares, η bwin ανταποδίδει στην κοινωνία την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη που της δείχνει!

Στηρίζοντας έμπρακτα έμμεσα ή άμμεσα Οργανισμούς, Ιδρύματα, ΜΚΟ, Θεσμικούς Φορείς αλλά και τα Σώματα Πολιτικής Προστασίας το διεθνές στοιχηματικό brand απαντά με συνέπεια στις κοινωνικές προκλήσεις, έχοντας υλοποιήσει από το 2018, άνω από 105 πρωτοβουλίες κοινωνικής υπευθυνότητας.

Παράλληλα, η bwin, πιστή στo όραμά της για έμπρακτη υποστήριξη των ανθρώπων και των κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιείται, αποδεικνύει από τις πρώτες μέρες του ξεσπάσματος της πανδημίας της Covid:19 ότι παραμένει στο πλευρό της κοινωνίας, οργανώνοντας μια σειρά από πρωτοβουλίες για την υποστήριξη του Ε.Σ.Υ, αλλά και των ευπαθών κοινωνικών ομάδων που έχουν πληγεί από τον κορωνοϊό. 

Ταξινόμηση άρθρων