Κοινωνικό Αποτύπωμα

Μέσω στοχευμένων ενεργειών και πρωτοβουλιών, η bwin βελτιώνει την καθημερινότητα των κοινωνιών που δραστηριοποιείται δημιουργώντας ένα ακόμα πιο βιώσιμο μέλλον.

Οι δράσεις μας σε νούμερα, από το 2018:
52 δράσεις

91 πρωτοβουλίες

Έμπρακτης κοινωνικής προσφοράς

33 τοπικές κοινωνίες

63 τοπικές κοινωνίες

Αγκάλιασαν τις πρωτοβουλίες μας

Συνέχισε κάτω

Συνέχισε κάτω

Scroll indicator

Δίπλα στην Κοινωνία

Η συμβολή της bwin στη τοπική κοινωνία (Γιατροί του Κόσμου Ελλάδος, Πυροσβεστικό Σώμα, Μπορούμε) αλλά και στα παιδιά και στους νέους (ΕΛΕΠΑΠ, Ένωση “Μαζί για το Παιδί”, Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών – Πόρτα Ανοιχτή, Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), Κιβωτός του Κόσμου) είναι ιδιαιτέρα σημαντική καθώς τους εξασφαλίζει ένα καλύτερο μέλλον! Mέσω του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης bwincares, η bwin ανταποδίδει στην κοινωνία την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη που της δείχνει!

Παράλληλα, η bwin, πιστή στo όραμά της για έμπρακτη υποστήριξη των ανθρώπων και των κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιείται, αποδεικνύει από τις πρώτες μέρες του ξεσπάσματος της πανδημίας του Covid:19 ότι παραμένει στο πλευρό της κοινωνίας, οργανώνοντας μια σειρά από πρωτοβουλίες για την υποστήριξη του Ε.Σ.Υ, αλλά και των ευπαθών κοινωνικών ομάδων που έχουν πληγεί από τον κορωνοϊό. 

Ταξινόμηση άρθρων