Categories icon Κατηγορίες:

            Περιστέρι Κ.Α.Ε bwin
          
Περιστέρι Κ.Α.Ε bwin
            Νέα
          
Νέα

Calendar icon 16/09/2022

Περιστέρι bwin: Εκδήλωση ανακοίνωσης Ονομαστικής Χορηγίας

Νέα εποχή με μια ιστορική ονοματοδοσία! Σε μια λαμπερή εκδήλωση, η bwin και το Περιστέρι bwin παρουσίασαν τη συνεργασία τους, την ομάδα της νέας σεζόν και την εμφάνιση, που θα φέρει το όνομα της κορυφαίας gaming πλατφόρμας!

Συνέχισε κάτω

Συνέχισε κάτω

Scroll indicator

H bwin αποτελεί τον νέο Μεγάλο και Ονομαστικό Χορηγό της ομάδας του Περιστερίου και στέκεται σύμμαχος στην προσπάθεια του ιστορικού συλλόγου για δυναμική επιστροφή στο ελληνικό μπάσκετ.

Η παρουσίαση της συνεργασίας των δυο πλευρών ήταν λαμπερή, πλήθος κόσμου ήταν εκεί για να υποδεχθεί τον Βασίλη Σπανούλη στο προπονητικό του ντεμπούτο και τους φετινούς πρωταγωνιστές. Άλλωστε, η συνεργασία των δύο πλευρών, συμπίπτει με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον θρύλο του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Στο αμφιθέατρο του Άλσους Περιστερίου τα βλέμματα όλα ήταν στραμμένα στη φανέλα, εκεί όπου η bwin βάζει τη σφραγίδα της. Νέα σελίδα στην ιστορία της ομάδας και το κορυφαίο στοιχηματικό brand θα είναι συμπαραστάτης σε μια παραδοσιακή δύναμη της Α1 Ανδρών.

Τα μέλη της διοίκησης Φίλιππος Κότσης, Ανδρέας Πολέμης και Γιώργος Πανταζόπουλος προσέφεραν από μια φανέλα με τις υπογραφές όλων των αθλητών στον Managing Director της bwin Γιάννη Καποδίστρια και στην διευθύντρια εταιρικής επικοινωνίας Ιωάννα Μπερίου. Μια φανέλα που έχουν φορέσει τεράστιες προσωπικότητες όπως ο Όντι Νόρις, ο Αλφόνσο Φορντ, ο Μάρκο Γιάριτς και ο Άγγελος Κορωνιός.

Οι «Πρίγκηπες της Δυτικής Όχθης» αρχίζουν τον φετινό μαραθώνιο  και επιθυμία της bwin, είναι να δημιουργηθούν προϋποθέσεις, ώστε η κοινή πορεία να βοηθήσει στην επίτευξη όλο και μεγαλύτερων στόχων, σε πρωτάθλημα, κύπελλο και FIBA Champions League.

Ο νέος προπονητής του Περιστερίου bwin, Βασίλης Σπανούλης στάθηκε στην παρουσία του κορυφαίου στοιχηματικού brand τονίζοντας: «Θέλω να ευχαριστήσω από την πλευρά μου την bwin.Εκτός από μία συνεργασία μας συνδέει και μία φιλία και μία ανθρώπινη σχέση. Στάθηκε δίπλα στην ομάδα σε δύσκολους καιρούς και περιμένουμε να είναι κοντά μας και για τα επόμενα χρόνια. Πρόκειται για μία εταιρία με παγκόσμια εμβέλεια που δίνει κύρος στο Περιστέρι και ελπίζω να πετύχουμε πράγματα».

Από την πλευρά του, ο Managing Director της bwin στην Ελλάδα, Γιάννης Καποδίστριας, υποστήριξε: «Η bwin έχει συνδέσει το όνομά της με μία σειρά από σημαντικές χορηγίες. Είναι προφανές ότι αγαπάμε πάρα πολύ το μπάσκετ. Αυτό που μας έφερε εδώ είναι ο σεβασμός για την ιστορία. Οι άνθρωποι που εκπέμπουν υγεία. Μας συνδέουν κοινές αξίες και ευελπιστούμε να πετύχουμε τους στόχους μας μαζί. Στην προσπάθεια κοινωνικής δράσης έχουμε τον Βασίλη Σπανούλη, είναι πάντοτε κοντά, δίπλα σε κάθε πρότζεκτ. Είναι καθήκον μας να κάνουμε τη δική μας παρέμβαση, να βλέπουν τα μικρά παιδιά αυτήν την ομάδα και να ευελπιστούν να γίνουν μία μέρα σαν τα παιδιά που την απαρτίζουν».

Camera icon

Δες 5 Φωτογραφίες